Wie schrijft hier?

Sofia Huisman

In 2011 werd ik geïnterviewd door NRC Handelsblad over het gebruik van inhalator in het openbaar vervoer. Het artikel is gepubliceerd op 3 februari 2015 en dit jaar publiceerde ik het in het Engels.

Een beetje achtergrond: ik studeer journalistiek in Rotterdam. Dit is een interessante gelegenheid voor mij om mijn gedachten, meningen en ervaringen te delen over het onderwerp openbaar vervoer in Nederland. Dit is mijn blog, dus ik hoop dat je ervan geniet! Mijn inspiratie: Ik vind het altijd grappig dat er in een tijd waarin we leven in een tijd van technologie en automatisering altijd iets is dat me ervan weerhoudt mijn leven volledig te automatiseren. In het geval van het openbaar vervoer, is het mijn ervaring dat een aantal van de grootste problemen in het openbaar vervoer systeem kan worden opgelost door een paar mensen, die de eerste zijn om een probleem te ontdekken.

Waarom ik dit doe

Mijn passie is om mensen te helpen de juiste inhalator te vinden voor hun behoeften, of het nu gaat om astma of andere medische aandoeningen.

Ik begon met een eenvoudige, maar informatieve, blog: The Basics. Het was een eenvoudige uitleg van de voordelen van inhalators en mijn gedachten over wat maakt een goede inhalator en hoe het meeste van hen te maken. Het was pas na een aantal ernstige studie en lezing dat ik besefte dat ik op een missie om alles te proberen en te zien wat ik leuk vond en niet graag in de verschillende inhalators die er zijn. Toen ik er dieper in kwam begon ik te begrijpen dat het niet zo eenvoudig was als ik zou willen. Het is niet dat inhalers slecht zijn; Ze zijn gewoon niet goed voor iedereen. Ik vond dat de beste inhalers waren degenen die gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk te nemen en had ook genoeg functies om mensen gezond te houden zonder de bijwerkingen van de oudere meer gevestigde merken.

Ik heb veel ervaring omdat ik in een internationaal bedrijf werk.

Zoals ik al zei in mijn bio, ik werk in de wereld van de luchtkwaliteit in Amsterdam. Mijn doel in deze blog is om te delen met u een aantal van het goede nieuws en slecht nieuws over de luchtkwaliteit in Nederland. Als het je bevalt wat je leest, deel het dan met je vrienden en familie. Hier is een lijst van de dingen die gebeuren in dit gebied van de blog: Zoals ik al zei, werk ik samen met bedrijven en bedrijven zoals het PACE Network, ETSI en anderen om ervoor te zorgen dat de lucht in Nederland zo schoon mogelijk wordt gehouden en dat is het doel. Als gevolg van de inspanningen die we samen leveren, is dit de situatie waarin we ons bevinden. Wanneer een persoon wordt beïnvloed door de luchtvervuiling in Nederland, voelen ze meestal de effecten op hun gezondheid.

Mijn vader zei altijd dat ik niet mocht roken, maar hij stierf aan astma. Toen ik voor het eerst probeerde te roken, waren mijn longen volledig verbrand vanaf de eerste keer. Ik rook sindsdien veel, maar mijn longen zijn nog steeds in een slechte manier. Maar ik heb mijn inhalators kunnen gebruiken. Ik ben erg blij om te horen dat de meeste mensen ervan genieten.

Ik heb ook een aantal vrienden die soortgelijke problemen als ik had en ik wil ze proberen, maar ik heb niet het gevoel dat het mogelijk is om te stoppen alleen maar omdat ze zo arm en zonder ziektekostenverzekering. Voor degenen onder u in dezelfde situatie en die geen ziektekostenverzekering hebben, moet je geduld hebben, maar je bent waarschijnlijk beter af niet roken. Voor de afgelopen jaren heb ik met behulp van een combinatie van neussprays, patches, en nicotine inhalators om te proberen te stoppen. Ik gebruik de patches voor twee tot drie maanden, en dan ben ik helemaal gestopt voor het jaar.