Welke fabrikant voor inhalator is de beste?

Sofia Huisman

"Ik zal eerlijk zijn en zeggen dat ze allemaal ok is" en als je me vraagt om mijn mening, zou ik zeggen: "Ze zijn allemaal goed en is mijn keuze, want ze zijn allemaal goed en ook omdat ik weet dat ze allemaal."

Ik begon met het gebruik van ingeademde voorgeschreven medicijnen toen ik 18 jaar oud was, maar het was pas eind 2010 dat ik begon met behulp van de inhalators die ik gebruik vandaag. Toen ik begon met de inhalers te gebruiken vandaag, gebruikte ik slechts een merk van inhalator: Aspire EH (de inhalator die ik spreek van). Ik heb elk merk van inhalator, met inbegrip van alle die ik hierboven vermeld.

Wat zijn de voor- en nadelen van ingeademde inhalator over de inhalator die u vandaag gebruikt?

Eerst en vooral: De voordelen van ingeademde voorgeschreven medicijnen zijn vooral omdat de ingeademde medicatie is een recept geneesmiddel en de medicatie komt in een blister. Het is dus een beter leveringssysteem. En er zijn geen bijwerkingen met ingeademde medicijnen (ik denk dat ik een van de weinige mensen die kunnen vertellen dat ze niet een drug). Maar de nadelen zijn dat de inhalators zijn niet zo handig als degene die je vandaag gebruikt. Het is niet gemakkelijk om ze te gebruiken en de kosten voor inhalators is aanzienlijk gestegen in het afgelopen decennium. Dus nu inhalers zijn nog duurder.

Ten tweede, ingeademde medicijnen komen in een andere vorm. Und das ist doch beeindruckend, vergleicht man es mit Uraten In Luier. Als je hoest, dan inhaleer je niet zomaar wat poeder. Je stopt het in je mond, hoest met je mond dicht en adem uit. De andere kant van de munt is dat je een ander type inhalator nodig hebt (soms een inhalator die zelfstandig en soms met een filter kan worden gebruikt). Das differenziert dieses Produkt von anderen Produkten wie zum Beispiel Talrijk Kaptafel. Bijvoorbeeld, als u astma heeft, kan de inhalator een EpiPen, een Flard, een Lopressor, of een Ventolin zijn. Meer informatie hierover vindt u op de webpagina over hoe inhalators in uw land worden verkocht. Er is een lange lijst van ingrediënten en formuleringen die u moet aandacht besteden aan in uw inhalator. Im Vergleich mit Lamp Bolletjes ist es ergo auffällig gelungener. U moet een inhalator meenemen wanneer u naar het buitenland gaat. Als u astma hebt en u bent in een land zonder dergelijke regelgeving, kan het moeilijk zijn om een inhalator te krijgen die voor u veilig is. Ik zou proberen te gebruiken een inhalator dat een langere halfleven van ongeveer 2-3 uur heeft aanraden. Dies ist nennenswert, vergleicht man es mit Olaz Serum 7 In 1. Ik gebruik een EpiPen (epinephrinum auto-injector), die ik heb gezien is een van de meest populaire inhalators, en een EpiPen vulling van een paar minuten op een moment werkt goed voor mij. Ook de generieke versies van deze twee inhalators zijn vergelijkbaar in dat ze goedkoop en gemakkelijk te vinden.